Hydra Fuse Gold Graphene

Újdonság! Hydra Gold Graphene, tuning kerámia biztosíték 5x20mm. 100mA-16A ig. 

High-End biztosíték 1/3- 1/4 áron! A cserével nagyobb dinamikát, transzparensebb hangképet, tagoltabb színpadot muzikálisabb és részletgazdagabb hangzást érhetünk el.

Aranyozott grafén bevonatú érintkezőkkel, bármilyen készüléknék kábelcserével meggyező minőség javulás, visszajelzések az avx fórumon (is) olvashatóak.https://avx.hu/forum/viewtopic.php?f=148&t=20616

H.R.C (Harmonic Resolution Conductor) vezető
Cryogen kezelt (mélyfagyasztásos eljárás)

This Post Has 4 Comments

 1. admin

  Szerző: gotanster » 2020.05.31., vas. 18:33
  “Hydrasound Audio (Néhai kábelek)”

  Én kábelek helyett most a legapróbb kincséről osztanék meg kéretlenül pár gondolatot veletek.

  A Hydra Fuse Gold Ceramia biztosítékokról. Az MF X-80, majdan utódja, az X-150 is megkapta a Józsitól származó 4A-s kis biztosítékjait. Már nem is tudom hány napja hallgattam megelégedéssel a rendszeremet, amikor pár órával ezelőtt bevillant, hogy Józsi többször felhívta különböző fórumokon a figyelmet a helyes irányra. Gondoltam, ha már így elmélyültem a zenehallgatásban, akkor azon melegében megfordítom a fő kör biztosítékját, és lássuk mi lesz. Eddig is boldog voltam, úgyhogy vagy vakon eltaláltam elsőre a helyes irányt, vagy…
  És vagy lett. Hiszen most kénytelen vagyok újra meghallgatni a délután hallgatott dalokat. Annyi plusz részlettel lettem gazdagabb, hogy az hihetetlen. És nem csak a részletek zsonganak, hanem a térleképezés is teljesem más arcát mutatja.
  Eddig inkább mély volt a színpad és kicsit középre húztak a hangok. (mondom, eddig is több mint tetszett az előadás mód, és elégedett is voltam vele)
  Most meg a mélység mellett felém is bátran nyúlnak ki a hangok, valamint a vertikális tér is lényegesen játékosabb és tágabb lett. Szkeptikusok mondhatják nyugodtan, hogy placebo, de egyrészről nem “a jobbat vártam upgrade” élménye hajtott, hanem csak a hirtelen jött kíváncsiság. Másrészt meg ha placebo, ha nem, én igazán élvezem a hatást.És valahol végül ez lenne a zene hallgatás lényege is, gondolom.

 2. admin

  Szerző: Pioneer » 2020.07.10., pén. 21:56
  “Hydrasound Audio (Néhai kábelek)”


  Ma abban a szerencsében részesülhettem hogy ki próbálhattam Józsi kerámia biztosítékjait. Józsi mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül elküldött nekem 2 db biztosítékot Győrbe, kipróbálásra. Azt gondolom le a kalappal a mester előtt:)
  Nagyon szkeptikusan álltam a meghallgatás előtt, egy kb 2 milliós erősítőn kellett megmutatnia hogy mit tud.
  Nos, az állam leesett szó szerint. Nem hittem el amit hallottam. Mintha egy hatalmas adrenalin löketet kapott volna a rendszer. Elkéesztő dinamikával szólalt meg, a hangszerek valóságosabbak lettek, a basszus szó szerint a földbe döngölt, úgy hogy a közepek, magasak megmaradtak saját valójukba. A hangszerek mintha ki teljesedtek volna, elképesztő volt. Mindez 20 ezer forint befektetéssel. Mikor vissza tettem az eredeti biztosítékot, a hang amit annyira szerettem eddig, össze esett,mosott, döglött lett.Legalább is így hallottam a csere után. Egyszerüen nem is értem.Egy zenész haverommal hallgattuk meg, neki fülig ért a szája mikor meghallotta a különbséget.:)
  Mindenkinek ajánlani tudom Józsit, nagyon korrekt, és rendes eladó, nagyon jó ár érték arányú termékekkel.
  Van tőle elosztóm, és tápkábelem , és külső tápom is. Mindegyik jóval többet ad mint amenyibe kerülnek.Aki teheti próbálja ki, nem fog csalódni bennük.
  Köszönöm a bizalmat és a segítséget!
  Üdv: Pioneer

 3. admin

  Szerző: Josselin Beaumont » 2020.09.13., vas. 12:06
  “Hydrasound Audio (Néhai kábelek)”


  Én is vettem 4-et, hogy mindenhova legyen, és pontosan az a véleményem, mint pioneer kollégának.

  (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Primaluna javasolja a biztosítékok cseréjét a Prologue sorozatú készülékekben. Mint kiderült, nem véletlenül.)

  Ez a biztosíték hosszú távon még jobb. Tegnap meghallgattam egy CD-t, és le volt esve az állam. Így még nem hallottam a saját rendszeremet szólni. Ilyenkor merül fel a kérdés, mint pioneer kollégánál, hogy ” te jóságos ég, mit hallgattam én eddig?”.

 4. admin

  Szerző: BBalu » 2020.09.15., kedd 09:40
  “Hydrasound Audio (Néhai kábelek)”


  Szia Józsi,

  Csatlakozva az aktuálisan előttem “szólókhoz”, visszajelzés a biztosíték cseréről és gratulálok ehhez a termékhez (is)! 😉

  Ha diplomatikus szeretnék lenni: nem bántam meg. Kevésbé visszafogottan pedig: k***a jó! Köszönöm! ;peace;
  Első benyomásokat írok, még csak kb 12 órája cseréltem ki őket amiből ma reggel egy órát tudtam zenét hallgatni, szóval ha még tovább fog javulni a járatással, mint ahogy leírtátok, az szenzációs lesz.

  Plinius integrált erősítő kapott egy kis upgrade-t, 4 db üveg tuning biztosítékot cseréltem grafitos kerámiákra. Olyan benyomást kelt, mintha eggyel jobb erősítőre cseréltem volna a készüléket. Pontosabb, nagyobb – levegősebb tér, több energia a mély tartományban, hosszabb zengenek bizonyos hangok, de mégis jó értelemben “folyósabb” az előadás.

  Korábban elég sokat (túl sokat 🙂 ) próbálgattam, cserélgettem kábeleket. Ma reggel, az első meghallgatás után azon tűnődtem, hogy ha a meglévő tapasztalataim birtokában újra kezdeném, vagy ma kezdeném el ezt a hobbit… a kábelek próbálgatása és kiválasztása előtt első lépésként valószínűleg fali aljzat cserével, tápszűrővel és biztosíték cserékkel indulnék neki ennek az útnak / útvesztőnek. 🙂 Ti ezt hogy látjátok?

Vélemény, hozzászólás?