Hydra Fuse Gold Graphene Ceramic H.R.C olvadó biztosíték 5x20mm

(8 vásárlói értékelés)

10.000Ft

Graphene (Nano grafit) kezelt

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Hydra Fuse Gold Graphene Ceramic H.R.C olvadó biztosíték 5x20mm

 • H.R.C*
 • Deep Cryogen Treatment
 • 5x20mm
 • Time-Lag T 
 • 50mA-16A -ig
   

H.R.C (Harmonic Resolution Conductor) vezető
Cryogenic Treatment (mélyfagyasztásos eljárás) kezelés
Graphene kezelés

High-End biztosíték 1/4 áron, versenyben a nagy nevű cégekkel, magyar fejlesztés svájci alapanyagból, precíz és kiváló hangi tulajdonságok, a próba ingyenes ha te is a felhasználók azon 98%-ba tartozol aki kábelcserével felérő hangi változást érzékel, akkor messze a legolcsóbb tuning!

Egy rendszerben akár több biztosítékot kicserélve, upgradelhetjük vele a már geszokott hangzást.

Több dinamika, nagyobb energia, sávszélek messzebb kerülnek, a lecsengések hosszabbak lesznek, részletgazdagabb de még sem fárasztóbb.

Ha még sem tetszik visszahozod. Nincs kockázat!

Aranyozott grafén bevonatú érintkezőkkel, bármilyen készüléknék kábelcserével meggyező minőség javulás, több száz elégedett felhasználó, visszajelzések az avx fórumon olvashatóak.

 

H.R.C (Harmonic Resolution Conductor) vezető
Cryogen kezelt (mélyfagyasztásos eljárás)

Sok esetben kábelcserével felérő a változás!

“F”-es gyors kioldású is rendelhető!

Vélemények!

A biztosítékok kerámia testén a “Hydra polip” + nyilazás mutatja az irány! Érdemes a forgatással próbálkozni mert eltérő tónusban szól a két irány, elképzelhető az is, hogy a jelöléssel ellentétes irány fog jobban tetszeni az adott rendszerben, akkor úgy kell használni. A különbség jól hallható (annak kell lennie), ezzel az is lemérhető, hogy a rendszerünk információ áteresztő képessége milyen mértékű.

További információk

Amper

50mA, 100mA, 250mA, 315mA, 500mA, 630mA, 800mA, 1A, 1.25A, 1.6A, 2A, 2.5A, 3.15A, 4A, 5A, 6.3A, 8A, 10A, 12A, 12.5A, 15A, 16A

Adatlap:

IEC 60127-2 · 250VAC · 300VDC · Time-Lag T 
Description 
– Directly solderable on printed circuit boards 
– IEC Standard Fuse 
– H = High Breaking Capacity 
Standards 
– IEC 60127-2/5 
– UL 248-14 
– CSA C22.2 no. 248.14 

Hydra Fuse Gold Graphene Ceramic H.R.C olvadó biztosíték 5x20mm termékről 8 értékelés

 1. admin

  Szerző: gotanster » 2020.05.31., vas. 18:33
  “Hydrasound Audio (Néhai kábelek)”

  Én kábelek helyett most a legapróbb kincséről osztanék meg kéretlenül pár gondolatot veletek.

  A Hydra Fuse Gold Ceramia biztosítékokról. Az MF X-80, majdan utódja, az X-150 is megkapta a Józsitól származó 4A-s kis biztosítékjait. Már nem is tudom hány napja hallgattam megelégedéssel a rendszeremet, amikor pár órával ezelőtt bevillant, hogy Józsi többször felhívta különböző fórumokon a figyelmet a helyes irányra. Gondoltam, ha már így elmélyültem a zenehallgatásban, akkor azon melegében megfordítom a fő kör biztosítékját, és lássuk mi lesz. Eddig is boldog voltam, úgyhogy vagy vakon eltaláltam elsőre a helyes irányt, vagy…
  És vagy lett. Hiszen most kénytelen vagyok újra meghallgatni a délután hallgatott dalokat. Annyi plusz részlettel lettem gazdagabb, hogy az hihetetlen. És nem csak a részletek zsonganak, hanem a térleképezés is teljesem más arcát mutatja.
  Eddig inkább mély volt a színpad és kicsit középre húztak a hangok. (mondom, eddig is több mint tetszett az előadás mód, és elégedett is voltam vele)
  Most meg a mélység mellett felém is bátran nyúlnak ki a hangok, valamint a vertikális tér is lényegesen játékosabb és tágabb lett. Szkeptikusok mondhatják nyugodtan, hogy placebo, de egyrészről nem “a jobbat vártam upgrade” élménye hajtott, hanem csak a hirtelen jött kíváncsiság. Másrészt meg ha placebo, ha nem, én igazán élvezem a hatást.És valahol végül ez lenne a zene hallgatás lényege is, gondolom.

 2. admin

  Szerző: Pioneer » 2020.07.10., pén. 21:56
  “Hydrasound Audio (Néhai kábelek)”

  Ma abban a szerencsében részesülhettem hogy ki próbálhattam Józsi kerámia biztosítékjait. Józsi mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül elküldött nekem 2 db biztosítékot Győrbe, kipróbálásra. Azt gondolom le a kalappal a mester előtt:)
  Nagyon szkeptikusan álltam a meghallgatás előtt, egy kb 2 milliós erősítőn kellett megmutatnia hogy mit tud.
  Nos, az állam leesett szó szerint. Nem hittem el amit hallottam. Mintha egy hatalmas adrenalin löketet kapott volna a rendszer. Elkéesztő dinamikával szólalt meg, a hangszerek valóságosabbak lettek, a basszus szó szerint a földbe döngölt, úgy hogy a közepek, magasak megmaradtak saját valójukba. A hangszerek mintha ki teljesedtek volna, elképesztő volt. Mindez 20 ezer forint befektetéssel. Mikor vissza tettem az eredeti biztosítékot, a hang amit annyira szerettem eddig, össze esett,mosott, döglött lett.Legalább is így hallottam a csere után. Egyszerüen nem is értem.Egy zenész haverommal hallgattuk meg, neki fülig ért a szája mikor meghallotta a különbséget.:)
  Mindenkinek ajánlani tudom Józsit, nagyon korrekt, és rendes eladó, nagyon jó ár érték arányú termékekkel.
  Van tőle elosztóm, és tápkábelem , és külső tápom is. Mindegyik jóval többet ad mint amenyibe kerülnek.Aki teheti próbálja ki, nem fog csalódni bennük.
  Köszönöm a bizalmat és a segítséget!
  Üdv: Pioneer

 3. admin

  Szerző: Josselin Beaumont » 2020.09.13., vas. 12:06
  “Hydrasound Audio (Néhai kábelek)”

  Én is vettem 4-et, hogy mindenhova legyen, és pontosan az a véleményem, mint pioneer kollégának.

  (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Primaluna javasolja a biztosítékok cseréjét a Prologue sorozatú készülékekben. Mint kiderült, nem véletlenül.)

  Ez a biztosíték hosszú távon még jobb. Tegnap meghallgattam egy CD-t, és le volt esve az állam. Így még nem hallottam a saját rendszeremet szólni. Ilyenkor merül fel a kérdés, mint pioneer kollégánál, hogy ” te jóságos ég, mit hallgattam én eddig?”.

 4. admin

  Szerző: BBalu » 2020.09.15., kedd 09:40
  “Hydrasound Audio (Néhai kábelek)”

  Szia Józsi,

  Csatlakozva az aktuálisan előttem “szólókhoz”, visszajelzés a biztosíték cseréről és gratulálok ehhez a termékhez (is)! 😉

  Ha diplomatikus szeretnék lenni: nem bántam meg. Kevésbé visszafogottan pedig: k***a jó! Köszönöm! ;peace;
  Első benyomásokat írok, még csak kb 12 órája cseréltem ki őket amiből ma reggel egy órát tudtam zenét hallgatni, szóval ha még tovább fog javulni a járatással, mint ahogy leírtátok, az szenzációs lesz.

  Plinius integrált erősítő kapott egy kis upgrade-t, 4 db üveg tuning biztosítékot cseréltem grafitos kerámiákra. Olyan benyomást kelt, mintha eggyel jobb erősítőre cseréltem volna a készüléket. Pontosabb, nagyobb – levegősebb tér, több energia a mély tartományban, hosszabb zengenek bizonyos hangok, de mégis jó értelemben “folyósabb” az előadás.

  Korábban elég sokat (túl sokat 🙂 ) próbálgattam, cserélgettem kábeleket. Ma reggel, az első meghallgatás után azon tűnődtem, hogy ha a meglévő tapasztalataim birtokában újra kezdeném, vagy ma kezdeném el ezt a hobbit… a kábelek próbálgatása és kiválasztása előtt első lépésként valószínűleg fali aljzat cserével, tápszűrővel és biztosíték cserékkel indulnék neki ennek az útnak / útvesztőnek. 🙂 Ti ezt hogy látjátok?

 5. Varsányi István (megerősített tulajdonos)

  Remek fejlesztés.
  Egy Musician Pegasus R2R DAC volt az “áldozat” és azt kell mondjam, minden fillért megér.
  Az általános hangkép rengeteget javult, főleg a természetesség, könnyedség, hihetőbbek lettek a hangszerek úgy, hogy közben jóval simább/bársonyosabb lett a hang, miközben a dinamika is nőtt.
  A mélytartománynak súlya lett, a pontosság/kottázhatóság növekedésével együtt.
  Hja és mindez éppen csak a berakás után, frissen 🙂
  A térrel eddig sem volt különösebb gond, de most még inkább megnyílt hátrafelé.
  Remek vétel.

  • admin

   Köszönöm szépen.

 6. admin

  “Szia.
  A biztiket ma beépítettem az élő+végfokba.
  Brutálisan jók!
  Hatalmas lett a tér,előkerültek olyan részletek is amit eddig még nem hallottam.
  Köszönöm!”

  Hydra Fuse Gold Graphene 6.3×32 3.15A
  Hydra Fuse Gold Graphene 6.3×32 6.3A
  Hydra Fuse Gold Graphene 5×20 1A

 7. kenyezso (megerősített tulajdonos)

  Kedves József.

  Úgy gondolom, hogy ez a pár nap egyértelműen bebizonyította, hogy a biztosítékok nem csak védelmi funkciót tudnak ellátni egy készülékben.
  Első Nap csak az erősítőben ( Naim supernait 2 ) cseréltem ki. Már az első pillanatban is tetszett a hang. Pár órás járatás után kíváncsiságból megfordítottam a biztit és
  valóban azt tapasztaltam, hogy nem megfelelő a tér és mély is nagyon “nyers” lett. Tehát itt a helyes irány a jelölt irány lett.
  Mindezt azért jegyzem meg mert másnap amikor a Cambridge CXN lejátszóba is betettem a biztosítékot a jelölésnek megfelelően sajnos nem volt pozitív változás.
  A hang kép romlása az előzőnapi fordított bizti teszt eredményét mutatta. Tehát egyből fordítottam rajt és a jelölt iránnyal ellentétesen tettem vissza.
  Nagy megnyugvásomra egyből visszaállt a rend 🙂
  Egy délutáni járatást követően este jött az éles teszt.
  Azt kell mondanom, hogy soha nem szólt a rendszerem így.
  Azt nem részletezem, hogy miként javult a magas részletessége a tér pontossága a mély megfogottsága mert egyszerűen minden jobb lett.
  Tehát a biztosítékok maradnak 🙂
  Köszönöm.

  Hydra Fuse Gold Graphene 5×20 1A
  Hydra Fuse Gold Graphene 5×20 3,15A

 8. Németh Gábor (megerősített tulajdonos)

  VMV D1se (5×20 500mA) és Singxer SA-1 (5×20 2A) készülékekbe kerültek a fenti biztosíték.
  A hang tisztább lett: apróbb részletek, finom textúra lett hallható.
  Elégedett vagyok az eredménnyel.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.