Szállítás és számlázás

Tisztelt vásárlóim!

A rendeléseket email-ben (kapcsolat) is le lehet adni. Kérem a postázáshoz is az adatokat ha eltér a számlázási adatoktól, telefonszámmal együtt. Csak a számla adás után legyetek szívesek utalni, az azon szereplő számlaszámra a pontos összeget, megjegyzésbe a számla sorszámát beírva. Köszönöm a bizalmat előre is.  

Kérem használjátok a webáruházat a rendelésre, ha a szállítási opciót nem sikerül jól megadni semmi probléma, a rendelés után ezt jelezni fogom és a számlára majd a pontos postaköltség fog rá kerülni.

A kiállított számlák alanyi adómentesek! ÁFA tartalom 0%, így ön 27%-al olcsóbban tud vásárolni a termékeimből.

Fizetés lehetséges még készpénzben, utánvétellel és Paypal-el is.

Kérdéseket is jobb ha email-ben tesztek föl, de elérhető vagyok telefonon (+36 70 263-4982) és messengeren stb.  

Facebook oldalaim
https://www.facebook.com/audiocable.hu
https://www.facebook.com/hydrasound.hu

A rendeléseket igyekszem minél gyorsabban teljesíteni, kisebb tételeknél ez max. 1-2 nap. A GLS futárt csak a következő munkanapra tudok előjegyezni, vagyis a 15h-ig leadott rendeléseket amennyiben van raktáron másnapi szállításra már fel tudom venni, más esetben ez legkorábban 2munkanap.

– GLS csomagküldés 2kg- ig 1700Ft
– Utánvétel GLS 5Kg-ig 3000Ft
– Személyes átvétel Bp XV.kerületben Nyírpalota út 28 fsz, webshop átvevőponton lehetséges, előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is.

Hydra Fuse biztosítékok küldésére elsőbbségi levélben is van lehetőség, a termék doboza nélkül ez 200Ft, de csak a vevő felelősségére mivel nem nyomonkövethető, így ha elveszik nincs mit tenni.

Az akciós termékek a megjelenítés napjától a készlet erejéig.

Web Hits