Regisztráció és WebShop

Tisztelt Vásárlóim!

Pár kattintással tudtok még a vásárlás előtt regisztrálni egy személyes fiókot, ahol nyomon követhető a rendelés menete.

A főoldalon a lap alján a “saját fiók” -ra klikkelve, meg kell adni egy email címet és a rendszer oda fogja küldeni a regisztrációs jelszót amit persze meg is változtathattok, bár ezt csak ti látjátok, a rendszer automatikusan generálja. Megadva a szállítási és számlázási adatokat, kész is a fiók.

WebShop használata

A megvásárolni kívánt kosárba tett terméket, a pénztár gombra kattintva tudjátok megrendelni. A pénztár oldalon meg kell adni értelemszerűen a számlázási és a postázási adatokat. Fizetni nem kell, csak a számla megérkeztével! ÁSZF-et bepipálni majd klikk a “megrendelés elküldése”-re és ezzel kész.

Fontos, hogy ha a kívánt termék hosszban, vagy kiépítésben nem szerepel a webshopban úgy, ahogyan szeretnétek, akkor ezt a megjegyzés rovatban kell pontosítani! Kábeleket hosszra lehet kiválasztani, bármilyen méret lehetséges. Biztosítékok (A) érték szerint választhatók, ha nincs olyan érték kérjetek róla információt.

Kérdéseket telefonon a +36 70 2634982 vagy emailben, non-stop elérhető vagyok hydrasoundaudio@gmail.com címen. Ha nem érkezik válasz a megkeresésre, vagy a rendelés leadására 24h-n belül, akkor kérlek benneteket, hogy máshogyan is próbáljatok elérni, mert biztosan nem kaptam meg az üzenetet valami miatt.