Hydra Zeus Ultra Next Wave High-End DC kábel

32.000Ft37.000Ft

Leírás

Hydra Zeus Ultra Next Wave High-End DC kábel

 

  • Parallel Pair Geometry All: 13AWG! 3mm2
  • Air & XLPE insulation
  • H.R.C Hydra OCC Copper
  • Cryogenic Treatment
  • Hydra 24K Gold DC plug 
  • Hydra Microphone Female Plug 3pin or 2pin
  • 1pin GND, 2pin +VDC, 3pin Non Connected!
  • Cardas Silver Solder

 

Saját Zeus Ultra tápegységek upgrade-jéhez, 3pines mikrofon csatlakozóval, régebbi tápegységeken 2pines is előfordult, természetesen azzal is rendelhető. Jelentős dinamikai előrelépés, hangszínekben, sávszéleken határozottan érezhető, egyszinttel följebb emeli a tápolt készülék hangját! 

Sok éves fejlesztési munka eredménye a Next DC kábel, nagy keresztmetszet, légszigeteléses felépítés. OCC HRC vezető, a légszigetelés előnye a nagyobb transzparencia és színezetlenség avastag tömör vezető kiemelkedő analógos nagy volumenű hangot biztosít. HD Plexhez vagy bármilyen külső táphoz is rendelhető akár más csatlakozókkal is.

Ha nem tudható a DC kábelünk pin bekötése és nem áll rendelkezésre multiméter (szakadás vizsgáló) ennek megállapítására, akkor megfelelő átmérőjű drót darabot (kis csavarhúzót-fúrószárat stb.) helyezzünk a mama mikrofon csatlakozó 1-es pin hüvelyébe és a DC dugónk közepébe és egy 1.5V os merült elemmel zárjuk rövidre az egyik kivezetést (mindegy melyik pólus) a másikat pedig érintsük egy pillanatra az elem másik pólusához, ha szikrát tapasztalunk akkor ott van összeköttetés, ha nincs akkor tegyünk próbát a mikrofon csatlakozó 2. pinjével is (2 pines esetén) hogy biztos legyen, meg ugye figyeljünk a biztos kontaktusokra. 

A DC dugó külső házával “mérhetünk”, akkor oda nem kell drót.

Használt elemet azért írtam, hogy fölöslegesen ne merítsünk egy újat a rövidre zárással de persze azzal is működik, nagyobb lesz a szikra.

További információk

Hossz

1M, 1.5M, 2M

Csatlakozó

5.5mm/2.1mm, 5.5mm/2.5mm, Egyéb

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.