Hydra Switch-8 II v.2 Audiophile High Fidelity Ethernet Switch

120.000Ft240.000Ft

Leírás

Hydra Switch-8 II v.2 Audiophile High Fidelity Ethernet Switch

 

 

  • Ethernet 1Gbit/s 8Slot
  • Ethernet-Standard (IEEE 802.3az EEE)
  • Ultra Low Jitter and Low Latency
  • LDO linear regulator for +3.3Vio
  • LDO linear regulator for +1.1Vcore
  • Low phase noise Driscoll XO with AT-cut crystal

 

Továbbfejlesztett változat, nagyobb felbontást, analógosabb valósághűbb megszólalást eredményes és egy új készülékekre is kiterjedő beégetést kap a tápoldali elektronika. Magasabb szintű belső kábelezés és rezgéscsillapítás jelentősen növeli az információ áteresztő képességet és az átláthatóságot, mikrodinamikai képességeket.

D-Link DGS 108e modifikációja, precízebb órajellel, szeparált tápellátással, extreme alacsony zaj és jitter.
 
Külső analóg táppal kiegészítve, még a nagyon kiemelkedő minőségű rendeszereknél is minimum egy szintet képes emelni a minőségen. Hatása olyan jellegű amit például kábelekkel nem nagyon lehet előidézni.
 
Minden letisztul és mágától értetődő, sötét háttérből előbukkanó nagy dinamikájú hangzást kapunk minden apró részletet megjelenítve de minden zavaró tolakodás nélkül. A dinamikában nagyon kiugró az előrelépésre lehet számítani, pontos pincéből jövő mélyhangokkal, azonnal beleszeret az ember és szeretné az össezs lemezést azonnal végig élvezni, mert annyi az új információ és muzikális hatás.
 
Aki stremel vagy hálózaton keresztül hallgat zenét néz filmet, ez elengedhetetlen a minőségi szint lépéshez.
 
Nagyobb dinamika az egész sávban, sötét csendes háttér, a semmiből előtörő hangokkal, nem fárasztó de mégis kristálytiszta részletgazdag hangképpel, pincemély basszusokkal.
 
Külső táphoz ajánlott tápkábel ami kifejezetten ehhez lett kifejlesztve Hydra Zeus, vagy a felsőbb kategóriából Hydra Power Gold tápkábel ez utóbbi is speciális DRES kezeléssel van a LAN rendszerhez illesztve.
 
 

További információk

Tápegység

Gyári, Zeus II Analog Standard, Zeus II Analog Ultra

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.