Next Silver NANO v.2 High-End tápkábel

180.000Ft240.000Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Next Silver NANO v.2 High-End tápkábel

 

  • Stranded-Solid H.R.C. 5AWG (16mm2)
  • Pure Silver-Copper  Litze Conductors HRC Technology 
  • UPOCC Copper XLPE Insulation
  • Specialized Harmony Resonance Structure
  • Specialized Resonance Damping Formula
  • Carbon Fiber – Rhodium C13 Plugs
  • OD: 22mm

 

 

Extra nagy keresztmetszetű tápkábel, melynek fejlesztése során a fő cél a mélyátvitel maximalizálása és a hangszerek valósághű megjelenítése volt, különös tekintettel a dinamikára (azonban fontos hangsúlyozni, hogy ehhez megfelelő hangsugárzóra is szükség van). 

 

Ez a kábel kivételesen mély basszust nyújt, melynek hatása lenyűgöző és pincemélyre hatoló. A hangszerek méretének és dinamikájának a valósághoz legközelebb álló, miközben a hangzás levegős és térbeli. A pontos és feszes hangzás pedig minden egyes hangot kristálytisztán de testes hús vér valójában ad vissza. Hangzása átöleli a legapróbb hangokat és árnyalatokat, biztosítva ezzel az élénk és gazdag zenei élményt, miközben nem tüntetnek a jelenlétükkel, koherens egységes a zenei kép. A háttér kifejezetten “sötét” és csendes, a hangok szinta a semmiből tárulnak elénk.

 

Nagy űrméretű hangsugárzók basszusát nagyon jól tudja kontrollálni miközben megmarad a “padlórengető” hatás, nem úgy lesz feszesebb a basszus, hogy elvesz belőle, hanem megfogottabb és nem keni el a középtartományt, megszűnik a búgós-hordós hang. Minőségi állványos hangsugárzók pedig kaphatnak egy “SUB ládát” kiegészítésként általa, ha ezen keresztül kapja az áramot az erősítőnk. Elektrosztatikus vagy egyéb nyitott planár High-End fejhallgatót hajtó erősítők is sokat tudnak profitálni belőle, melyeknek azért sajnos szinte kivétel nélkül el kell a segítség az alsó régiókban.

További információk

Méret

1M, 1.5M, 2M, 2.5M

IEC csatlakozó

C13, C7

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.