Next High-End Isolator Vibration Absorption Stands

105.000Ft250.000Ft

3db/set – 4db/set – 8db/set

 

Leírás

Next High-End Isolator Vibration Absorption Stands

 

  • Anti-Magnetic Stainless Steel Base, Brushed Satin Surface
  • Special Hydra H.R.C Heat Treatment
  • Deep Cryogen Treatment -196C
  • Multi Round Vibration Control & Dome Shape Tip
  • 2x 3 Round Ceramic & Metal Balls more Frequency Isolator
  • Diameter: 50mm
  • Height: 35mm
  • Weight: 350g
  • Accept Weight up to: 0-270kg/3pcs  max: 90Kg/pcs

 

Hydra Next Isolator High-End készülék és hangsugárzó rezonancia elcsatolást segítő láb, gondosan válogatott anyag kombinációk együttesével biztosítja a minél szélesebb spektrumban a rezonanciák csillapítását, illetve ami fontosabb a készülék többkörös speciálisan széthangolt pontszerű elcsatolását és a parazita rezonanciák levezetését.

A készülékben keletkező mikrofóniát, mely belső vagy külső forrásból is eredhet minél gyorsabban le kellene vezetni a lábain keresztül az erre a célra alkalmas állványunkba úgy, hogy az állványon keresztül viszont minél kevesebb jusson el a hifi berendezésünkig. A készülékek gyári lába ritka esetben látja el ezt a feladatot jól, illetve egészen biztosan lehetséges nagyobb hatékonysággal is végezni.

A Next Isolator speciális hőkezelésen átesett acélból készül, mely rendkívül gyorsan a tranziensek elkenése nélkül vezeti el a rezgéseket. Több rétegben történik az elcsatolás 6db fém és kerámia golyókból álló kör van egymáshoz hangolva, mindegyik különböző frekvenciákon hatékony így szélesebb spektrumot lehet lefedni a rezonancia elvezetésben, nem jönnek létre a visszahatásnál egymást erősítő rezonancia csomópontok.

A készülékkel találkozó felület sík, az alsó felület dome kialakítású mely lehetővé teszi, hogy ne kelljen alátétet használni a padló vagy asztal védelme érdekében mely minden esetben hangminőség romlással jár, nem mellesleg megemeli a készüléket ami a hatékonyságot és a hagminőséget is rontja. Minél alacsonyabb az isolátor annál hatékonyabb, hangsugárzónál pedig ha nagyon megemeljük, már 1-1 plusz centiméter is rontja a basszust és a középdinamikát ezért a magas “hangfal lábazatoknak” ez mindig a velejárója sajnos, a Next Isolátor használattal ez elkerülhető.

Felhasználás: Készülékenként 3db ajánlott amennyiben van rá lehetőség a készülék aljával érintkezzen, előre kettő és hátra egy középre, persze a súly elosztás is meghatározó lehet, hogy hol milyen pozícióban áll stabilan, de a nagy átmérő stabil alátámasztást biztosít.

Hangzás: Még High-End állványokon lévő készülékeknél is jelentős lehet a hang változása, jelentős dinamika és felbontás növekedéssel. Ha a készülékek szobabútoron vannak akkor még hatványozottabban jelentkezik a hangminőség javulás. Hangsugárzóknál a leglátványosabb a hatása, nem véletlenül, hiszen itt a legfontosabb a rezgés elcsatolás-elvezetés, nagy tér és hihetetlen felbontás transzparencia jellemzi, mélyhangok tranziensei gyorsabbak pontosabban (nem lesz kevesebb mélyünk) megjeleniő szubtartomány. Nívós készülékekből, hangsugárzókból kihozza a maximumot!

További információk

Mennyiség

1set/3db, 1set/4db, 1set/8db