Hydra Titan V/2 H.R.C hangfalkábel

115.000Ft155.000Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Hydra Titan V/2  H.R.C hangfalkábel 

 

  • H.R.C Geometry 9AWG 2×3.3mm2
  • Double Difference Resonance Structure
  • 7N UPOCC Copper 99.99998%
  • Air & XLPE Insulation
  • Silver Nano-Gold Coated
  • Hydra Carbon-Rhodium Z Banana Plugs
  • OD: 22mm

 

2023-as legújabb V/2 sorozat, felépítésében igazodik a legújabb irányvonalhoz melyet 22′-ben a Black X és az Impulsive kábeleknél lett bevezetve, a dupla egymástól elszigetelt külön álló érpárok egymásra hatása kisebb, térben és felbontásban előrelépés miközben a hangtömeg és a basszus dinamika nem csökken, de itt ráadásként van még újítás ebben is.

A Titan V/2 két külön álló vezetője rezonánciájában széthangolt vezető struktúra, mely egyszerre tudja a kiváló felbontást és fókuszált felső tartományt és a testes basszusokat megjeleníteni, hangi karaktere maradt meleg és analógos, hasonlóan a régebbi modellhez, de ezen kivül mindenben túlmutat rajta.

Hangja testes és nagy volumenű, nagy és levegős teret ábrázoló hangszínpaddal, itt gyakorlatilak az akusztika és a HF képességek szabnak határt mit sikerül kihozni a rendszerünkből, a kábel nem áll ennek az útjában. Basszusa pontosabb és mélyebbre megy mint az előző verziónak, középtartományban artikuláltabb tisztább mássalhangzókkal az énekhangokon, emellett maradt testes nem vékonyodik el, a felső tartomány pedig kiterjedtebb jobb felbontású lett.

A Titan V/2 használatával ezentúl, bármilyen minőségű felvételt és zenei kategóriát tudsz élvezni nem kell csak azokat keresni ami “jól” szól, mindet élvezni fogod! 🙂

További információk

Méret

2x2M, 2×2.5M, 2x3M, 2×3.5M

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.