Hydra Power C.M.C Gold Series

40.000Ft

Elfogyott

Leírás

Hydra Power C.M.C Gold  “Charm Music” Rhodium csatlakozókkal szerelt tápkábel

 

  • Stranded-Solid Two Way Geometry 6AWG
  • OFC-OCC 24K Gold Plated Pure Copper
  • EPR Insulation Vibration Damping Composite Material
  • Kaucsuk-Ceramia Vibration Damping Layer
  • Rhodium Plated (ródium bevonatú) Audiograde Hydra Plugs csatlakozókkal.
  • C.M.C + Ceramic Layer magnetic Shield
  • OD: 20

 

Nagy áramokra, nagy áramfelvételű végfokokhoz is! Az új C.M.C réteggel árnyékolva és rezgéscsillapítva… tovább javult a felbontás és a térleképezés, levegősebb és édesebb középhangok a Cu-Gold-hoz képest.

Levegős kiterjedt 3D-s tér, hosszú lecsengésekkel, realisztikus hangszer hangokkal, selymesen krémes énekhangok, alapot az erőteljes megfogott feszes mélyek adják. Egy új szintre emelte a középkategóriás kínálatot!

Speciális kaucsuk keverékből álló felépítés a Power 6 II- höz hasonlóan, de kiegészülve egy közbülső plusz kerámia réteggel is, az arany felhasználása a közép és a mély tartomány természetességére a kerámia pedig a legmagasabb hangok kiterjedésére van jó hatással, szuper magas hangokat eredményezve.

A nagy keresztmetszet pedig a erőt és a dinamizmust biztosítja, bármilyen kategóriájú audió vagy HM erősítőnél hatása a megfogott, tiszta színezetlen hang mellet, az érzelmek közvetítése a koncert terem hangulatával. A legmagasabb frekvenciákat is képes torzítatlanul elénk tárni.

Érdesebb hangú rendszerekhez ahol kissé esetleg bántó a magastartomány és szeretnénk azt finomabbá tenni úgy, hogy nem vesszük el a felbontást a részletgazdagságot.

További információk

Méret

1M, 1.5M, 2M

IEC csatlakozó

C13, C7

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.