Hydra Next Wave Silver Series összekötőkábel

240.000Ft260.000Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Hydra Next Wave Silver Series összekötőkábel

 

 • Parallel Pair Geometry All: 13AWG! 3mm2
 • H.R.C Hydra Special Copper Alloy (made in USA)
 • Cryogenic Treatment
 • Pure Silver RCA Plug
 • Cardas Silver Solder
 • Maximum Lenght: 1M

 

A Wave széria extra felbontással bíró új fejlesztése, minden hangi pozitívumot megtartva de részletgazdagabb és nyitottabb hangképpel. Nagy állódobozos és mélyben dús, basszusokban erős rendszerekhez ezt a Next Wave szériát ajánlom.

A Next sorozat következő szintlépcsője és jó ideje tartó fejlesztés eredménye. Egyedülállóan nagy keresztmetszettel, önmagát rezgéscsillapító vezetővel, teljes egészében légszigeteléses felépítés. Egy nagyon tiszta és egyedülálló rézötvözet és szerkezet, elsősorban a vezetőben kialakuló rezonanciák csillapítása volt a cél, hogy a légszigetelés eredményesen használható legyen, szinte mindenki ezt az érszigetelésre bízza, mely mindenesetben tompítja a hangot, csökkenti felbontást és a részletgazdagságot, az apró részleteket elfedi. 

A légszigetelés előnye a nagyobb transzparencia és színezetlenség, mely teljességgel megvalósul ebben a kábelben. A nagy keresztmetszetre szintén szükség van, a legmagasabb szintű összekötőkábeleknél számos gyártó is ezt a vonalat követi csak sok vékony érből álló szerkezettel mely ugyan nagy össz keresztmetszetet ad, de interferenciára egymásra hatásra lehet számítani az erek között ami megint csak az átláthatóságot és a felbontást csökkenti. Itt egyedülálló módon lett kialakítva a vékony vezetőből nagy keresztmetszet, mely mentes az egymásra hatástól (nincs többeres szerkezet). Felületkezelésnek köszönhetően nem oxidálódik a legszigetelés ellenére sem, így a nagyfrekvenciás viselkedése konstans marad.

A hangja, nos elsősorban meg kell hallgatni 🙂 igényli a nívós rendszert ami minél jobb annál jobban érvényre fog jutni a kábel természetes, sallangoktól mentes hangja, fő erénye a extra naturalitása, minden apró részletet közvetít ami a zene természetes részeként jelenik meg, nem válik zavaróvá egyszerűen csak ott lesz. Nyugodt és hosszan hallgatható, testes öblös mélyek, finom kissé lágy középtartomány és transzparens, tűpontosan megjelenő erőteljes magastartomány, térben nagy és 3D-s színpad, hosszan lecsengő hangokkal mely kiterjeszti a hangszínpadot.

További információk

Méret

75CM, 1M

Csatlakozó tipusa

RCA, XLR Neutrik

Hydra Next Wave Silver Series összekötőkábel termékről 1 értékelés

 1. admin

  100óra járatás után…
  Mostanra már túl vagyok egy kb 3órás zenehallgatáson! Nagyon tetszik amit hallok!
  Kerek, tiszta, karakteres hangok!!!
  Közép-magas hangok nagyon tiszták, éltszerűek! Ének hang fantasztikus, a mély hangok nagyon pontosak, feszesek!
  Baromi jó ez a kàbel! És!!!!
  Az első kábel ami nem fedi el a rossz minőséget, nem színez, nem filterez!
  Valós hangot továbbít!
  Ez egy nagyon jól sikerült kábeled megint csak!
  Gratulálok hozzá!!!!

  András

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.