-50%

Hydra Silver Snake 1.8M High-End Power 1db

80.000Ft

Elfogyott

Leírás

Hydra Silver Snake High-End Power 1.8Méter 1db!

 

  • High Current Amplifier Power Cable 3x6mm2
  • 99.9999% OCC copper Litze & Multi Stranded Stucture
  • Polietilen Insulation
  • Noise Dissipation System  Copper Braid & Cotton threads
  • Viborg Gold  Aluminium Plugs
  • OD: 22mm

 

High-End felépítésű Litze struktúra,  OCC nagy tisztaságú vezetőkkel, polietilén szigetelés, gyapjú szálakkal csillapított belső, nagy keresztmetszet, kifejezetten nagy áramokra, végfok, erősítő, High-End SUB ládához.

Sodrott és tömör elemi szálak egymástól elszigetelt szerkezetben, rezgéscsillapító gyapjúszálakkal, árnyékoló réz hálóval. Vastag, nagyon nehéz és merev kábel, sajnos a felépítésből adódik, de részben ez adja azt amiért igazi dinamika bajnok ez a kábel.

Hangja nagyon kiegyenlített, széles frekvencia menettel bír, olyan hangtömeget tud megmozdítani amit nem sok kábel tud akármennyiért sem, SVS SB16 zárt láda egy más dimenziót kapott általa 🙂 nagyon nem mindegy milyen a tápkábel még egy ilyen szintű SUB-nél sem, ami már önmagában is lehengerlő tud lenni.

Akusztikus zenén is robbanékony, nagyon testes valósághű erőteljes az egész sávban, alul felül középen egyformán teljesít, aki szereti a valósághű megjelenést és azt szereti hallani a felvételen van akkor talán megérheti azt a kényelmetlenséget amit a merevsége okoz, igazi amerikai nagy vasakara jellemző hangú kábel. Az akciós ár 1db-ra vonatkozik.

További információk

Méret

1M, 1.5M, 2M, 2.5M

IEC csatlakozó

C13, C7

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.