Hydra Energy “High Current” tápkábel

70.000Ft85.000Ft

Leírás

Hydra Energy “High Current” nagyáramú tápkábel

 

  • Solid Tri-Geometria all: 20mm2!
  • Phase – Neutral OCC Copper Polietilene Insulation
  • GND 4mm2 OFC Copper
  • Special Vibration Damping Composite Material
  • Gold Plated Viborg Aluminium Plugs
  • Cryogenic Treatment
  • OD: 18mm

 

Az egykori Pro VI “mintájára” készült felsőközépkategóriás tápkábel, tiszta OCC réz és maximális keresztmetszet amit a csatlakozó befogadni képes, ennek ellenére a  geometria okán flexibilis könnyen hajlítható de nehéz darab. Mivel többen is kerestek nálam, nagy hangtömeget megmozgatni tudó, kifejezetten nagy áramú és dinamikájú kábelt, készítettem el, mely ennek ellenére feszes és mégis sima sokáig hallgatható műfajfüggetlen hangi karakaterrel bír. 

Tiszta és pontos túlzásoktól mentes erőteljes basszusok, melyek csak akkor rengetik a padlót ha arra szükség van és nem borzolják fölöslegesen a szomszédok idegeit 🙂 középtartomány artikulált és színezetlen feszes, ezt a könnyű műfaj kedvelői értékelni fogják egy elektromos gitár vagy dob/bőr-dobverő megszólalásában. Felső tartomány is nagyon tiszta kiváló felbontású és testes nem vékonyítja el a hangot, hosszú lecsengése pedig sokáig hallgathatóvá és levegősebbé teszi a hangképet. Halk zenehallgatásnál is van mélyenergia testesség, nem vékonyodik el.

Előnyei a realisztikus dinamika és hangszerméretek, kitudja szolgálni a könnyebb műfajok kedvelőit és akár a vegyes zenei fogyasztást is, nem válogat, nem színez. Nagy állódobozokat megtudja fogni, kisdobozokhoz tömeget képes hozzáadni egy “all rounder” bármilyen rendszerhez bátran merem ajánlani.

További információk

Méret

1M, 1.5M, 2M, 2.5M

IEC csatlakozó

C13

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.