-32%

Next Snake Wave Series High-End tápkábel 1M

170.000Ft

Maximális hossz: 5Méterig rendelhető

1 készleten

Leírás

Next Snake Wave Series High-End tápkábel 

 

  • Wave Technology  3x6mm2 High Current 600V/30A
  • 99.99998% Pure Copper H.R.C Technology Solid Litze Conductors
  • XLPE + Polyurethane Insulation
  • Specialized Harmony Resonance Structure
  • Audiocrast Gold Plugs Cryogen Treatment
  • 200% Shield
  • OD: 18mm

 

(UPOCC) monokristályos H.R.C vezetők,  maximalizált nagy áramú (30A) 6mm2-es vezetők, Cryo Audiocrast Gold csatlakozókkal. Tömör-Litze szerkezet biztosítja a flexibilitást a nagy keresztmetszet ellenére is, egymástól szeparált árnyékolt és rezgéscsillapított felépítés. Dedikált 600V/30A képesség.

A wave szériához méltóan a rendkívül alacsony a torzítás, a hang sima és folyékony, minden stíluson sokáig hallgatható részletgazdag de a zeneiség rovására nem menő hangzás. Tiszta és artikulált színezetlen középtartomány kiváló hangszínekkel. Feszes és mélyre hatóló szubtartomány, nem tüntet jelenlétével de mindig stabil zenei alapot ad, halk zenehallgatásnál is jelen van a mélydinamika, nem kell a hengerőt ehhez növelni. 

Valós tér megjelenítés, levegős színpad. magastartománya minden részletet megmutat de nem túlhangsúlyozott. Audiophile és High-End berendezésekhez is, legyen az nagy teljesítményű erősítő vagy forráskészülék. Vastagsága ellenére flexibilis, könnyen kezelhető. Kifejezetten ajánlott állványos monitor, planár vagy elektrosztatikus hangsugárzós hangsugárzós rendszerekhez, de D osztályú erősítők is szeretik ezt a kábelt. Nagy erősítők közül Krell nagyvasaihoz is nagyon passzolt.

További információk

Méret

1M, 1.5M, 2M, 2.5M

IEC csatlakozó

C13, C7

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.