-44%

Hydra Next Wave v.1 Series összekötőkábel

135.000Ft160.000Ft

Leírás

Hydra Next Wave v.1 Series összekötőkábel

  • Parallel Pair Geometry All: 13AWG! 3mm2
  • H.R.C Hydra Special Copper Alloy (made in USA)
  • Cryogenic Treatment
  • Carbon Rhodium RCA plug
  • Neutrik XLR plug
  • Cardas Silver Solder
  • Maximum Lenght: 1MA Wave széria extra felbontással bíró új fejlesztése, minden hangi pozitívumot megtartva de részletgazdagabb és nyitottabb hangképpel. Testes és öblös mélyekkel, levegős és tágas hangszínpaddal.

A Next sorozat következő szintlépcsője és jó ideje tartó fejlesztés eredménye. Egyedülállóan nagy keresztmetszettel, önmagát rezgéscsillapító vezetővel, teljes egészében légszigeteléses felépítés. Egy nagyon tiszta és egyedülálló rézötvözet és szerkezet, elsősorban a vezetőben kialakuló rezonanciák csillapítása volt a cél, hogy a légszigetelés eredményesen használható legyen, szinte mindenki ezt az érszigetelésre bízza, mely mindenesetben tompítja a hangot, csökkenti felbontást és a részletgazdagságot, az apró részleteket elfedi.

A légszigetelés előnye a nagyobb transzparencia és színezetlenség, mely teljességgel megvalósul ebben a kábelben. A nagy keresztmetszetre szintén szükség van, a legmagasabb szintű összekötőkábeleknél számos gyártó is ezt a vonalat követi csak sok vékony érből álló szerkezettel mely ugyan nagy össz keresztmetszetet ad, de interferenciára egymásra hatásra lehet számítani az erek között ami megint csak az átláthatóságot és a felbontást csökkenti. Itt egyedülálló módon lett kialakítva a vékony vezetőből nagy keresztmetszet, mely mentes az egymásra hatástól (nincs többeres szerkezet). Felületkezelésnek köszönhetően nem oxidálódik a legszigetelés ellenére sem, így a nagyfrekvenciás viselkedése konstans marad.

További információk

Méret

75CM, 1M

Csatlakozó tipusa

RCA, XLR Neutrik

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.