-20%

Hydra Finelizer Pro Ethernet Signal LAN Isolator utolsó db

400.000Ft460.000Ft

High-End Series Phase Noise & Jitter Absorber

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Hydra Finelizer Pro Ethernet Signal LAN Isolator, Phase Noise & Jitter Absorber

 

 • 100VA Toroid Transformer
 • 40.000uF Puffer Capacitors
 • Extremely low forward voltage Schottky Rectifier
 • Három független lineáris tápegység
 • Linar Technology LT3045 Ultralow Noise – Ultra High PSRR Linear Regulator
 • LAN portonként teljesen szeparált jel és tápvonal
 • LAN portonként külön processzor vezérlés
 • Ultra alacsony zajú alapórajel TCXO előállítása
 • Ultra alacsony latency (akár 1000-ed része egy switch-ez képest)
 • Furutech Fi03 IEC C13 Rhodium High-End Socket
 • Hydra Fuse Gold Graphene Tuning Fuse
 • Audiophile PCB design és alkatrészek
 • Cardas Silver 4% Soldering
 • Ultralow RMS Noise: 0.8µVRMS (10Hz to 100kHz)
 • n Ultralow Spot Noise: 2nV/√Hz at 10kHz
 • n Ultrahigh PSRR: 76dB at 1MHz
 • Speed 100Mb/s  only Audio  PCM 44.1KHz to DSD1024 & 4K Movie
 • Hydra Fine LAN Cable 25cm 100Mb/s
 • 205x165x90 (mm)  2.3Kg
 
 

A Finelizer Lite nagytestvére. Sokszorosan felülméretezett analóg tápegységgel, 6x 4200uF puffer kapacitás megfelelően szűri simítja a tápfeszültséget, gyors diódákkal kiegészülve szolgálja ki a jelenleg piacvezető Linear Technolgy LT 3045 regulátorokat melyet sok High-End termékben megtalálhatunk.

Ezek külön-külön szeparáltan gondokodnak a három tápkör kiszolgálásáról, kettő LAN port és az órajelgenerátort táplálva.

PCB 100% hazai fejlesztés, tervezés és gyártás. Audio szempontok alapján tervezve és kivitelezve.

Mindentől szeparált ultra alacsony zajú alapórajel előállítása TCXO-val, külön figyelmet fordítva arra, hogy a nagyfrekvencián jelentkező dielektromos állandó minél alacsonyabb legyen az órajelelőállításánál, ezt a mikrohullámú technológiákban alkalmazzák, Hi-Fi-ben még nem találkoztunk vele, pedig kifejezetten hallható a jótékony hatása.

Audiophile PCB design, a lehető legjobb hangú és műszaki paraméterrekkel bíró alkatelemekből felépítve. Forrasztáshoz mindenhol Cardas 4% ezüst ónt használunk, ez a keverék a legkiegyensúlyozottabb hangú ón ma a piacon, megtartja az analógos melegséget kiemelkedő felbontással párosulva.

Gyártó ajánlás a használatára, a meglévő routerünk legjobb hangú kimenetét kiválasztva, az eddig használt LAN kábellel elvezetjük az audio PC-ig vagy a streamerünkig, ott csatlakoztatjuk a Finelizer bemenetéhez és a mellékelt Fine LAN kábellel összekötjuk az eszközt a forrás készülékünkkel.

A Finelizer Lite után is nagyon jelentős ugrás az analógos és természetes digitális íztől mentes sima hang irányába, egyszerűen magával ragadó a nagy levegős tér, melyből megszólalnak kedvenceink.

A teszteléshez és fejlesztéshez használt Hydra C.M.C Gold tápkábel, mely meglehetősen szerény árazású de kiválóan kiszolgálja a Finelizer Pro-t és illenek is egymáshoz, de természetesen nívósabb tápkábellel tovább lehet javítani a hangzáson.

Ajánlott hozzá a Silver II vagy a felsőkategóriás Finelizer LAN kábel, mely a Finelizer Signal Isolatorral együtt lett fejlesztve a magas információ áteresztő képesség miatt, igényelt a Silver II-nél jobb kábelt.

A termékhez 25cm hosszban mellékelt Fine LAN kábel csak 100Mb/s verzió mely ezért olcsóbb mint a Finelizer LAN kábel, bár anyagában és felépítésében és kvalitásokba megegyeznek árazása 1méter hossz esetén, Hydra Silver II-nek felel meg de jobb annál.
 
A “további információk” fülön olvasható az esetlegesen elforduló hibajelenségek leírása és annak értelmezése, megoldása.
 

További információk

Isolation

Pro

Hibajelenségek

Ha a Finelizert az ethernet láncba iktattuk, a hátlapon lévő LAN aljzatok visszajelző ledjeinek világítania kell, adatforgalom esetén villognia, ha ez fenáll, akkor az eszköz hibátlanul működik! Ha ennek ellenére hálózati problémát tapasztal, az ethernet szolgáltatással van minden esetben probléma (router, switch, szolgáltató), ez utóbbi gyakori főleg mozi streaming szolgáltatásoknál, akadozás, leállás előfordulhat. Ilyen esetben várni kell vagy kiiktatni az eszközt, hogy kiderüljön mi okozza a hibajelenséget, lehet csak olyan rövid ideig áll fenn a streaming hiba, hogy mire kivesszük az eszközt helyre áll és abból azt a következtetést vonjuk le, hogy a Finelizer a probléma, de ha világítanak az adatfolyam illetve kapcsolat jelző ledjei akkor nem az eszköznél a hiba.
*
*
Az előlapon nem világít a "Hydra" és nincs hálózat (ethernet kapcsolat): Tápellátás probléma. A külső tápegység vagy az eszköz meghibásodott.
*
*
Az előlapon világít a "Hydra" de nincs hálózat (ethernet kapcsolat): Ellenőrizzük a LAN aljzatoknál a visszajelző zöld ledek villognak-e.
*
*
A hátlapon a LAN aljzatokon a visszajelző zöld ledek nem világítanak-villognak: Nincs hálózati kapcsolat, ezt okozhatja kábel illetve az előtte és az utána
lévő eszközzel van probléma, ilyenkor ki kell iktatni a Finelizert a ethernet láncból és úgy kipróbálni mert kicsi az esély, hogy két kábel egyszerre hibásodjon meg. Ha a Finelizert kiiktatva minden rendben van, akkor az eszköz biztosan meghibásodott.
*
*
A hátlapon a LAN aljzatokon a visszajelző zöld ledek valamelyike nem világít-villog: Azon az oldalon kábel vagy csatlakozás probléma, újracsatlakoztatással vagy másik kábellel tegyünk próbát.
*
*
Meghibásodás esetén vissza kell juttatni a készüléket a tartozékaival együtt és a lehető leggyorsabban intézkedünk.

Kábel Méret

25cm, 50cm, 75cm, 1M

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.