Best Dynamic Power csomag

145.000Ft155.000Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Best Dynamic Power Line csomag a konnektortól a készülékig

Azok számára akiknek nincs idejük és türelmük a megfelelő összeállítás ki kísérletezésére. Amennyiben több készülék tápkábelre lenne szükségünk, igény szerint tudok ajánlani ami megfelelő.

 

 

Dinamika maximalizált best tápvonal csomag, erőteljes, energikus hangzás. Akusztikus zenére is, könnyűzenére is, akár házi-mozihoz is kiváló választás, ha szeretjük a dögös, ütős hangot. A Pro II Mk5 tápkábel inkább erősítőhöz ajánlott, ha a forrás készülékhez is kellene tápkábel akkor oda a C.M.C Gold lehet jó választás ebben az összeállításban, plusz levegősséget és selymesebb középtartományt eredményezve.

A kábelhosszak és árak csak tájékoztató jellegel vannak kiválasztva a cél az összeállítás szinergiája, a kábelek megfelelő méretben külön a terméklapokon kiválaszthatóak, az árak annak függvényében változhatnak, akció esetén ettől olcsóbb is lehet!

További információk

Kiépítés

HRC WALL 1M + Colossus elosztó + Hydra Pro II Mk5 1M, HRC WALL 1.5M + Colossus elosztó + Hydra Pro II Mk5 1M, HRC WALL 1.5M + Colossus elosztó + Hydra Pro II Mk5 1.5M, HRC WALL 1M + Colossus elosztó + Hydra Pro II Mk5 1.5M

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.